Foreningen CEPI & GIPE

CEPI ble etablert i Brussel i 1990 som en internasjonal ideell organisasjon. Dens medlemmer er nasjonale foreninger basert i Europa som representerer eiendomsmeglere og eiendomsforvaltere. Foreningens oppgave er å støtte europeiske og grenseoverskridende eiendomstransaksjoner ved å utvikle arbeidet og aktivitetene til fagpersoner innen eiendom med forbrukernes interesser.

Inspeksjonstur Costa Blanca

Inspeksjonsturen tilbys våre verdsatte kunder til en kostnad på bare € 250 per person eller € 350 per par.

Dette dekker flyplasstransport og 2 netters overnatting, samt all mat så lenge eiendommen din inspiserer turen.

Selg huset ditt hos oss

Å selge hjemmet ditt, spesielt hvis du aldri har gjort det før, kan være overraskende tidkrevende og følelsesmessig utfordrende. Fremmede vil komme inn i hjemmet ditt og se på alt. De vil kritisere et sted som sannsynligvis har blitt mer enn bare fire vegger og et tak for deg, og for å toppe det hele vil de tilby deg mindre penger enn du tror hjemmet ditt er verdt.

Bekvemmeligheter og juridisk rådgivning & ettersalg

Det anbefales at du bruker en spesialisert rådgiver eller advokat for å hjelpe deg med gjennomføringen av kjøpet av den nye eiendommen. Vi kan introdusere deg for flere alternativer, som gir deg en garanti og sparer dyre høye regninger.

Opplevelse og livsstil

I løpet av de siste 20 årene har vi over 4000 fornøyde kunder. Vi har formidlet, utviklet og bygget oss selv flere steder på Costa Blanca. Fra nybygg til restyling av tradisjonelle gamle landsteder. Vi har kunnskapen og er i stand til å veilede deg perfekt, slik at du kan få drømmen din til virkelighet.

Spar penger og Golden Visa for ikke-EU

De kjenner oss som eiendomsmeglere med de beste tilbudene. Vi elsker virkelig dine personlige muligheter og prøver å maksimere produktet i budsjettet du føler deg komfortabel med. Trenger du pant? Våre finanseksperter kan hjelpe deg med å få et pantelån, noen ganger opptil 70%. Derfor anbefaler vi at du har minst 30% av midlene. Vi samarbeider med mange banker i Spania.

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish