Leilighet i Guardamar 11003-112 Guardamar del Segura, Sør-Costa Blanca (Alicante)

€ 219 000 / Pris fra
SKU: 11003-112
Boligtype: Leiligheter / leilighet
Område (M 2)
130.58
Bad
2
Soverom
3

fasiliteter

  • Innebygde skap
  • nær stranda
  • Internett / telefon / TV
  • Jacuzzi
  • Alternativ garasje
  • Solarium
  • Lagring
  • Terrasse
  • Gå til stranden

Beskrivelse

Disse leilighetene ligger mindre enn 500 meter fra stranden. Det er en moderne bygning i sentrum av Guardamar del Segura, en by med noen av de største strendene på Costa Blanca. Dette er et idyllisk sted å tilbringe fantastisk sommerferie eller som et helårsbolig.

Byen tilbyr utmerket gastronomi, med et bredt utvalg av barer og restauranter i gatene og alléene som selger lokale retter.
Nyt fritiden din på lokale skjønnhetssteder, med naturparker og fritidsområder som er ideelle for familier og barn.

Bygningen har totalt 12 leiligheter fordelt på fire etasjer. Hjemmene har to eller tre soverom og to bad, romslige utvendige terrasser og store rom. Alle hjemmene har private solterrasser og boder. Bygningen har et boblebad i første etasje for bruk av beboere og underjordiske parkeringsanlegg.

Guardamar del Segura ligger mellom Santa Pola og Torrevieja. Feriestedet er utviklet direkte på stranden. Innlandsbyer og landsbyer er lett tilgjengelige med det utmerkede lokale veinettet. Byen har over 12 kilometer naturlig kystlinje, med sanddynestrender støttet av furutrær.

Denne byen skylder dens eksistens og levebrød til sanddynene som har formet den. Skog, sanddyner og strender gjør Guardamar del Segura til et paradis på Costa Blanca.

Du kan også finne vakre parker, ideelle for en rolig spasertur eller for sykling. Her finner du mye dyreliv - ekorn, svaner, fugler og fisk, som alle gjør det lokale parkmiljøet til et sted for naturelskere.

Det er lokale shoppingfasiliteter i Guadamar del Segura og ytterligere shoppingfasiliteter i nærheten Torrevieja.

Dette området har et perfekt klima, verken for varmt om sommeren eller for kaldt om vinteren. I gjennomsnitt kan den skryte av 325 solskinnsdager hvert år, noe som gjør det til et ideelt reisemål hele året.

Kontakt oss

SveitsSwedishRusslanddanishNorgePolenCzechGermanFranskDutchBelgiaSpaniaEnglishEuropa