Oppdatert 4. juni 2018

Aspanishlife SL respekterer personvernet til besøkende på nettstedet vårt og sørger for at den personlige informasjonen du gir oss blir behandlet konfidensielt. Behandlingen av personopplysninger skal utføres på en måte som er i samsvar med kravene i personvernlovgivningen.

Hvilke selskaper tilhører Aspanishlife SL:

Videre er alle selskaper som er nevnt på nettstedet underlagt disse generelle vilkårene. Ansvarsfraskrivelse på internett, personvernregler og informasjonskapsler er rettet mot: alle ovennevnte navn og alle selskapene som er oppført på nettstedet.

Innhold:

Informasjonen som er gjengitt på dette nettstedet er utarbeidet med forsiktighet av Aspanishlife SL Aspanishlife SL kan ikke garantere riktigheten eller fullstendigheten. Informasjonen gjengitt på dette nettstedet er kun veiledende og kan endres når som helst av Aspanishlife SL, uten forvarsel. Aspanishlife SL påtar seg intet ansvar for innholdet på dette nettstedet og informasjonen som er gjengitt der, og heller ikke for korrektheten og / eller fullstendigheten av dette. Ingen rettigheter kan hentes fra data gjengitt på dette nettstedet. Forutsatt at en eksplisitt skriftlig tillatelse er gitt på forhånd av Aspanishlife SL Aspanishlife SL, kan ikke garantere at nettstedet fungerer uten feil eller kontinuerlig.

Copyright:

Dataene som er representert på dette nettstedet, for eksempel tekster, fotografier, illustrasjoner, varemerker og logoer, tilhører Aspanishlife SL, eller er gyldig i bruk med Aspanishlife SL, basert på ulike immaterielle rettigheter, for eksempel copyright og varemerkerettigheter. Bruk av nettstedet gir ikke brukeren rett til rettigheter og / eller data som er referert til her. Reproduksjon eller duplisering av dataene på nettstedet, eller av informasjonen som gis via Aspanishlife SL, på dette nettstedet eller i e-posttrafikk er - utelukkende for personlig bruk - forutsatt at Aspanishlife SL, har gitt en eksplisitt skriftlig tillatelse.

Personvernregler:

Hvis du ved å bruke dette nettstedet gir deg personopplysninger, vil Aspanishlife SL, i forbindelse med disse dataene, operere i samsvar med personvernloven (personvernloven). De oppgitte personopplysningene vil bli brukt av Aspanishlife SL slik at de kan være til tjeneste for deg best mulig. Aspanishlife SL, vil ikke gi din personlige informasjon til tredjeparter med mindre dette er et resultat av en juridisk forpliktelse eller en avtale med deg. Aspanishlife SL på din forespørsel vil inspisere personopplysningene som registrert av Aspanishlife SL og justere dataene der det er nødvendig. Informasjonen du har gitt oss vil bare bli brukt til å holde deg informert før den ikke er ment å være det.

Sosiale medier:

Nettstedet vårt inneholder knapper for å markedsføre ("like") eller dele ("tweet") nettsider på sosiale nettverk som Facebook og Twitter. Disse knappene fungerer med kodestykker som stammer fra Facebook eller Twitter selv. Informasjonskapsler plasseres ved hjelp av denne koden. Vi har ingen innflytelse på det. Les personvernerklæringen til Facebook, Twitter eller andre sosiale nettverk (som kan endres regelmessig) for å lese hva de gjør med dine (personlige) data som de behandler via disse informasjonskapslene.

Informasjonen de samler inn anonymiseres så mye som mulig. Informasjonen overføres til og av Twitter, Facebook, Google +, LinkedIn eller andre sosiale nettverk som er lagret på servere i USA. LinkedIn, Twitter, Facebook og Google + forplikter seg til Privacy Shield-prinsippene og er tilknyttet Privacy Shield-programmet til det amerikanske handelsdepartementet. Dette innebærer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for behandling av personlige data.

Formål med databehandlingen:

Vi behandler personopplysningene dine for følgende formål:

  • Gi tilgang til nettstedet vårt https://ipmspain.com
  • Bruken av funksjonene på nettstedet vårt.
  • Kontakt deg hvis ønskelig.
  • å få innsikt i bruken av nettstedet vårt
  • forbedre og evaluere nettstedet og tjenestene våre
  • gjør det mulig for deg å sende, skrive ut eller dele en side via sosiale nettverk, for eksempel Facebook og andre sosiale medier

Vi behandler ikke personopplysningene dine for andre formål enn de som er nevnt ovenfor, med mindre du har gitt oss ditt forutgående samtykke, eller vi har lov eller er pålagt å gjøre det ved lov.

Kategorier av personopplysninger:

Vi bruker følgende data for de formål som er angitt i denne erklæringen om personvern og informasjonskapsler:

  • Firmanavn og data (så langt dette er personopplysninger)
  • NAW detaljer om kontaktpersonen
  • E-postadressen til kontakten
  • Kontakttelefonnummer

Vi behandler ikke personopplysningene dine for andre formål enn de som er nevnt ovenfor, med mindre du har gitt oss ditt forutgående samtykke, eller vi har lov eller er pålagt å gjøre det ved lov.

Oppbevaringsperioder:

Vi lagrer ikke dataene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppnå de formålene som er angitt i denne erklæringen om personvern og informasjonskapsler.

Levering av data til tredjeparter:

Vi vil ikke utlevere dine data til tredjeparter uten ditt forutgående samtykke, med mindre dette er nødvendig i sammenheng med gjennomføringen av avtalen, eller vi er pålagt å gjøre det ved lov.

Sikkerhet:

Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til din personlige informasjon. Dette sikrer at bare de nødvendige personene har tilgang til dine data, at tilgang til dataene er beskyttet og at våre sikkerhetstiltak regelmessig blir sjekket. I tillegg bruker vi SSL-sertifikater for sikker overføring av data og kommunikasjon.

Internett-informasjonskapsler:

Informasjonskapsler er små datafiler som kan lagres automatisk på eller leses fra den besøkendes enhet (for eksempel PC, nettbrett eller smarttelefon) når du besøker et nettsted. Dette gjøres via nettleseren på enheten.

Analytics Internett-informasjonskapsler:

Vi bruker også informasjonskapsler fra Google Analytics for å gi oss innblikk i hvordan nettstedet vårt brukes, for å gi oss rapporter om nettstedet og for å gi oss informasjon om effektiviteten til kampanjene våre. Informasjonen vi får i denne prosessen, inkludert adressen til datamaskinen din (IP-adresse), vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA. Vi har inngått en behandlingsavtale med Google der avtaler er nedfelt om håndtering av innsamlede data. Her har vi ikke tillatt Google å bruke informasjonen som er innhentet for andre Google-tjenester. Google kan også overføre informasjon til tredjeparter der det er lovpålagt å gjøre det, eller når slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Vi har ingen videre innflytelse på dette. Mer informasjon om databehandling av Google Analytics finner du i Personvernregler fra Google  og i Personvernregler fra Google Analytics .

Aktiver eller deaktiver Internett-informasjonskapsler:

Du kan stille inn nettleseren din slik at den kun godtar lagring av informasjonskapsler med ditt samtykke. Vær oppmerksom på at mange nettsteder ikke fungerer optimalt når informasjonskapsler er deaktivert.

Fjerning av Internett-informasjonskapsler:

Mange informasjonskapsler har en utløpsdato. Hvis en utløpsdato er angitt, blir informasjonskapselen automatisk slettet når utløpsdatoen utløper. Du kan også velge å slette informasjonskapsler manuelt før utløpsdatoen. Se nettleserhåndboken for mer informasjon.

Tredjeparts nettsteder:

Denne personvern- og informasjonskapseluttalelsen gjelder ikke tredjeparts nettsteder som er lenket til nettstedet vårt. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene vil håndtere dine personlige data på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse nettstedene før du bruker dem.

Registrerte rettigheter:

Hvis du har gitt oss personlige data, kan du sende oss en forespørsel om å se, endre, flytte eller slette disse dataene. Du kan sende inn denne forespørselen ved å sende en e-post til info@ipmspain.com

Justeringer av personvern og informasjonskapsler på internett:

Vi forbeholder oss retten til å endre erklæringen om personvern og informasjonskapsler. Endringer vil bli publisert på dette nettstedet. Det anbefales at du konsulterer denne uttalelsen regelmessig slik at du er klar over disse endringene.

Autoritets personopplysninger:

Selvfølgelig hjelper vi deg gjerne hvis du har noen klager om behandlingen av dine personlige data. I henhold til personvernlovgivningen har du rett til å sende inn en klage til Personopplysningsmyndigheten om vår behandling av dine personopplysninger. Du kan kontakte Personopplysningsmyndigheten for dette formålet.

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish