No Comments

Inspection Trip Costa Blanca

Inspection Trip Costa Blanca:

Den beste måtene å sikre en riktig kjøpsbeslutning på er å reise på en visningstur. Kjøp av bolig utenlands kan for mange virke som en komplisert affære. Vårt mål er å gjøre denne prosessen til en positiv opplevelse for deg.

Våre 3 dagers visningsturer til Spania og Costa Blanca er individuelle, slik at vi ikke bruker unødvendig tid på prosjekter som ikke er av interesse. Målet med visningsturen er at de som er interessert i å investere i en feriebolig skal både se og lære mest mulig om det aktuelle området.

Reiser du på ferie til Spania på egenhånd og ønsker å benytte anledningen til en visning, er du velkommen til det. Ta kontakt med oss i forkant så avtaler vi tid for deg. Vi har et lokalkontor med skandinavisk talene personell som står klare til å hjelpe deg.

Programmet for din visningsreise er som følger:
På ankomstdagen vil du plukke opp fra flyplassen (Alicante eller Murcia) og overføres til din innkvartering.

Dag 1 og 2:
Du besøker vårt kontor på den første dagen, hvor du får en sjanse til å møte vårt team som sammen med deg vil gjennomgår aktuelle eiendommer i forhold til dine preferanser, før starten av turen. I løpet av dagens tur viser vi deg faktiske eiendommer og vi gir deg også generell informasjon om steder av interesse, restauranter og strender underveis.

Lunsj serveres vanligvis på en tradisjonell spansk restaurant, og ettermiddagen blir en fortsettelse av turen etterfulgt av ledig tid for deg å slappe av.

Dag 3:
Den siste dagen er oftest en dag med diskusjoner og besøk av boliger du ønsker å se igjen. Vi kan også arrangere et møte med en av våre anbefalte advokater. Advokaten vil da kunne svare deg på juridiske, skattemessige og sikkerhetsmessige spørsmål vedrørende boligkjøp.

På avreisedagen vil du bli hentet i god tid og transportert til flyplassen.

Etter tre dager:
-vil de fleste normalt ha nok informasjon og kunnskap for å avgjøre om Costa Blanca er det rette valget for dem. Ønsker du derimot mer tid, er det mulig med en utvidet visningsreise, dette må avtales på forhånd.

Våre visningsreiser:
-er lagt opp slik at det skal være et behagelig og informativt opphold uten noe form for kjøpepress. Vi råder alltid våre kunder til å ta seg god tid når de vurderer å kjøpe feriebolig i utlandet.

Hva koster en visningsreise, og hva er inkludert:
-visningsreiser tilbys våre kunder til en pris på bare € 250 per person eller € 350 per par. Dette dekker flyplasstransport og 2 overnattinger, samt alle måltider på din visningsreise.

Ønsker du:
-å legge til noen ekstra feriedager for å lære Costa Blanca bedre å kjenne, kan vi hjelpe deg med dette, da betaler du kun for de ekstra dagene.

Velger du:
-å investere i en feriebolig via oss, tilkommer ingen ytterligere kostnader for de ekstra dagene du bor her. I tillegg dekker vi kostnadene knyttet til visningsreisen.

En flybillett tur-retur Costa Blanca tilsvarer noen få promille av kjøpesummen på din feriebolig. Kjøp derfor ikke feriebolig utlands før du har sett hvor mye Costa Blanca har å by på.

Du må vurdere det selv:
-den beste måten å gjøre det på, er å bli med oss på en visningsreise.

Kontakt oss på info@ipmspain.no for mer informasjon om din visningsreise

Europe