Foreningene CEPI & GIPE

CEPI ble etablert i Brussel i 1990 som en internasjonal ideell organisasjon. Medlemmene er nasjonale foreninger basert i Europa som representerer eiendomsmeglere og eiendomsforvaltere. Foreningens oppdrag er å støtte europeiske og grenseoverskridende eiendomsmeglingstransaksjoner ved å utvikle arbeid og aktiviteter fra eiendomsmeglere med forbrukernes interesser.

Inspection Trip Costa Blanca

Våre 3 dagers visningsturer til Spania og Costa Blanca er individuelle, slik at vi ikke bruker unødvendig tid på prosjekter som ikke er av interesse for deg. Målet med visningsturen er at de som er interessert i å investere i en feriebolig skal både se og lære mest mulig om det aktuelle området.
Visningsturen koster kun €250 pr. person, eller €350 pr. par. Dette dekker 3 dagers visningstur, airport transport t/r, 2 overnattinger, og alle måltider under oppholdet.

La oss selge huset ditt

Vurderer du å selge din bolig i Spania? Vi bistår dere gjerne med salget. Vi kan tilby dere profesjonell markedsføring av deres bolig. Du betaler ingenting før oppnådd salg er gjennomført.

SERVICE OG JURIDISKE RÅD

Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av tjenester og råd. Våre kunder blir ofte overrasket over den kunnskapen vi innehar. Både i forhold til de spørsmålene de har, og de problemstillingene de møter.

Vi jobber hele tiden med å finne de beste løsningene og de mest effektive alternativet for våre kunder.

Erfaring og livsstil

I løpet av de siste 20 årene har vi hjulpet mer enn 4000 fornøyde kunder med å finne sin feriebolig i Spania. Vi har formidlet, utviklet og bygget boligprosjekter, flere steder på Costa Blanca. Fra nybygg til rehabilitering av gamle tradisjonelle hus. Vi har kunnskapen og kan veilede deg slik at du kan

Spar penger og informasjon om Golden Visa for innbyggere utenfor EU/EØS

Som en anerkjent eiendomsformidler med de beste tilbudene, ønsker vi at du skal få mest mulig igjen for den investeringen du ønsker å gjøre i Spania. Trenger du et boliglån? Våre økonomiske eksperter hjelper deg med prosessen rundt det å få et boliglån, man kan låne opptil  70% av kjøpesummen. Vi anbefaler derfor at du har minst 30% av kjøpesummen selv. Vi samarbeider med mange av de store bankene i Spania, og vil finne de beste betingelsene for deg.

Europe