Bygg ditt drømmehus på Costa Blanca selv

Vil du bygge ditt eget hus i Spania? Kanskje du allerede vet hvordan det skal se ut ... Eller etter lang tid på å lete etter et hus i Spania som passer deg, kan du komme til den konklusjonen at du må gjøre for mange innrømmelser og at du ikke kan finne det rette huset. Da er det å bygge drømmehuset ditt i Spania det beste alternativet.

IPM Spain gjør det mulig!

IPM Spain kan gi råd og veilede deg fra å finne riktig tomt til fullstendig realisering av ditt drømmehus. Å bygge en villa i Spania bør være en hyggelig opplevelse for deg og ikke oppleve mye stress. IPM Spain gjør alt for å sikre at dette faktisk er tilfelle og vil belaste deg der det er nødvendig. Til slutt, etter å ha mottatt nøkkelen, bør du kunne nyte ditt drømmehus optimalt og se tilbake på en byggeperiode som gikk uten for mange støt.

Hvordan går vi frem?

IPM Spain gjør det enkelt og hyggelig å bygge huset ditt på Costa Blanca.

Med vår års erfaring og kunnskap veileder vi deg med:

  • Kartlegger alle dine ønsker
  • Søker etter riktig sted
  • Å lage designet sammen med arkitektene våre
  • Be om rettigheter og administrasjon
  • Hjelpe med valg av materialer
  • Bestemmelsen om de beste prisene
  • Realisere ditt drømmehus sammen
  • Hjelpe under og etter hele utførelsen av konstruksjonen

Vi veileder deg fra A til Å under hele prosessen. Fordi vi utelukkende jobber med fagpersoner som har fortjent mer enn tidligere, oppnår vi alltid det beste resultatet. Fordi vi lytter nøye til kundene våre, er vi i stand til å få det beste ut av menneskene våre. Dette gjelder både våre arkitekter og våre byggherrer. Sammen med teamet vårt kan vi veilede og gi deg råd økonomisk og juridisk. Vår veiledning går enda lenger. Vi kan også trekke fra forskjellige eksterne kilder og rådgivere, som kan gi deg råd om utformingen av villaen, byggingen av hagen eller ledelsen av villaen under ditt fravær. Kort sagt: Vi veileder deg personlig der det er nødvendig. For deg ingen problemer og bekymringer. Selvfølgelig gir vi alt av høyeste kvalitet og de beste garantiene.

Kontakt oss gjerne for et introduksjonsmøte.

Ring eller send en e-post til info@ipmspain.com

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish