Bygg deg selv ditt drømmehus på Costa Blanca

Vil du bygge ditt eget hus i Spania? Kanskje du allerede vet hvordan det skal se ut … Eller etter lang tid med å søke etter et hus i Spania som passer deg, kom til den konklusjonen at du må gjøre for mange innrømmelser, og du kan ikke finne riktig hus. Da er det å bygge ditt drømmehus i Spania det beste alternativet.

IPM Spania gjør det mulig!

IPM Spain kan gi råd og veilede deg fra å finne det rette plottet til fullstendig realisering av ditt drømmehus. Å bygge en villa i Spania bør være en hyggelig opplevelse for deg og ikke oppleve mye stress. IPM Spain gjør alt for å sikre at dette faktisk er tilfelle og vil unburden deg der det er nødvendig. Til slutt, etter å ha mottatt nøkkelen, bør du være i stand til å nyte ditt drømmehus optimalt og se tilbake på en byggeperiode som gikk uten for mange støt.

Hvordan går vi videre?
IPM Spania gjør byggingen av huset på Costa Blanca enkelt og behagelig.
Med vår års erfaring og kunnskap leder vi deg med:

  • Mapping alle dine ønsker
  • Søker etter riktig sted
  • Gjør designet sammen med våre arkitekter
  • Be om riktig tillatelse og administrasjon
  • Hjelpe med valg av materialer
  • Bestemmelsen av de beste prisene
  • Realisere ditt drømmehus sammen
  • Assistere under og etter hele utførelsen av konstruksjonen

Vi veileder deg fra A til Z i hele prosessen. Fordi vi jobber utelukkende med fagfolk som har mer enn tjent sine sporer tidligere, sammen oppnår vi alltid det beste resultatet. Fordi vi lytter nøye til våre kunder, kan vi få det beste ut av våre mennesker. Dette gjelder både våre arkitekter og våre byggere. Sammen med teamet vårt kan vi veilede og gi deg økonomisk og juridisk rådgivning. Vår veiledning går enda lenger. Vi kan også trekke fra ulike eksterne kilder og rådgivere, som kan gi deg råd om utformingen av villaen, hagenes konstruksjon eller ledelsen av villaen under ditt fravær. Kort sagt: Vi vil personlig veilede deg når det er nødvendig. For deg ikke noe problem og bekymring. Selvfølgelig tilbyr vi alt med høyeste kvalitet og beste garantier.
Ta gjerne kontakt med oss for et innledende møte.
Ring eller send en e-post til info@ipmspain.no

Europe