RUTEPLAN FOR TUREN DIN ER FØLGENDE:

På ankomstdagen blir du hentet fra flyplassen (Alicante eller Murcia) og overført til overnattingsstedet ditt.

DAG 1 & 2:

Du vil besøke kontoret vårt den første dagen hvor du får sjansen til å møte vårt team av eiendomseksperter som vil gjennomgå ditt valg av eiendommer før turen starter. I løpet av dagsturen viser vi deg faktiske eiendommer og gir deg også generell informasjon om interessante steder, restauranter, strender underveis.

Lunsj serveres vanligvis på en tradisjonell restaurant, og ettermiddagen vil være en fortsettelse av turen etterfulgt av fritid for å slappe av.

Dag 3:

Den siste dagen er vanligvis en dag med diskusjoner, siste eiendomsbesøk og hvor du vil bli informert om alle juridiske forhold, skatt og en tittel. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Vanligvis etter denne 3-dagers inspeksjonsturen har kundene våre tilstrekkelig kunnskap til å avgjøre om Costa Blanca er stedet for dem.

På avreisedagen vil du bli overført til flyplassen.

Hva er inkludert:

Inspeksjonsturen tilbys våre verdsatte kunder til en kostnad på bare € 250 per person eller € 350 per par.

Dette dekker flyplasstransport og 2 netters overnatting, samt all mat så lenge eiendommen din inspiserer turen.

Vi ønsker våre kunder velkommen til å besøke oss og dra nytte av vår mer enn 20 års erfaring og kunnskap om middelhavsmarkedet.

Vi vil forsøke å hjelpe alle våre kunder med å finne sin drømmeiendom her i Spania.

Verdens helseorganisasjon:

Verdens helseorganisasjon hevder at Spania har et "nærmest perfekt miljø som det er mulig å oppnå".

De Costa Blanca er et av de sunneste klimaene å bo i. Det er beskyttet mot harde vind om vinteren, noe som er bra for å holde forkjølelse i sjakk, og det har et unikt mikroklima som regnes som et av verdens sunneste.

Gjennomsnittstemperaturene er 15 ° C i løpet av desember og januar, og stiger til et gjennomsnitt på 30 ° C i august, så en eiendom på Costa Blanca kommer ikke til å betale høye oppvarmingsregninger.

Det har også flere timer med sollys enn noe annet sted i Spania, noe som er bra for vitamin D-nivåer og holder deg munter! Gjennomsnittlig levealder er 81,4 år og 70,9 er gjennomsnittlig antall år med et sunt liv.

Har du spørsmål og vil du vite mer om inspeksjonsturen?
Send en e-post til: info@ipmspain.com

Skal du bestemme deg for å kjøpe hus under eller etter en inspeksjonstur?
I dette tilfellet vil vi refundere kostnaden for oppholdet vi har gitt deg,
helt tilbake fra 3 dager, 2 netter.

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish